Grote Bent u of Gemiddelde?

Heb je je ooit afgevraagd wat scheidt een gemiddelde handelaar van een grote handelaar?

Er zijn twee zeer belangrijke dingen die differentiëren Deze twee soorten ondernemers. Discipline en Vertrouwen

Vandaag wil ik me concentreren op het laatste.

Als een zelfverzekerde ondernemer is van cruciaal belang voor het slagen. Eerlijk gezegd, zonder dat, zal het heel moeilijk zijn om een ​​hoge mate van succes te bereiken.

Er is een fijne lijn tussen vertrouwen en twijfel, vooral in de handel.

Na een aantal winnende trades, Typisch de meeste mensen hebben een positieve benadering van hun volgende handel. Echter, na een paar mislukte trades, veel handelaren verliezen dat “branie” en de lijkwaden van twijfel beginnen te kruipen in hun geest. Deze demonen kunnen worden weergegeven in een aantal Lees dit aspecten van de handel. Soms is het zo simpel als bang zijn om de trekker over te halen op uw volgende handel. Andere keren is het dat een sterke wens om uw geld terug tegen elke prijs en vervolgens het nemen van elke handel je ziet, ondanks de september ups zijn van mindere kwaliteit.

Confidence zal zelfs invloed hebben op trade management.

Als u bijvoorbeeld de verkoop van de winnaars te snel, en waardoor de verliezers naar rechts lopen in uw stop loss, en op de extreem ongedisciplineerde kant, laten verliezers lopen langs je stop loss!

Dit zijn slechts een paar van de dingen die kunnen gebeuren wanneer een handelaar vertrouwen verliest en laten we twijfel wolk Hun visie.

Dit is de reden waarom het vertrouwen letterlijk kan maken of breken een handelaar!

Ik weet zeker dat velen van ons hebben een basketbalwedstrijd in cui niet naar huis een geweldige speler scoort 50 punten bekeken. Na de wedstrijd de algemeen interviewer vraagt: “U was in brand! Dus wat was het leuk daar? “De speler Vaak reageert met iets om het effect van:” Ik raakte een paar vroeg op, en wat vertrouwen na dat ik was in de zone gebouwd! Het basketbal Zag er twee keer zo groot als gebruikelijk! Ik was echt het gevoel toon mijn persartikelen willen vanavond. ”

Trading is niet veel anders. Na 4 of 5 winnende trades op een rij, geloven dat we kunnen we niets aan de hand te doen.

Waarom? Vertrouwen!

Aan de andere kant, als een basketbalspeler mist 10 schoten op een rij, ze zouden kunnen worden bramen aarzelen om de volgende opname te maken. Echter, de beste spelers willen nog steeds de bal. Ondanks het missen van 10 schoten op een rij, ze willen nog steeds om het spel te winnen opname te maken. In deze situatie zou het meest gemiddelde spelers uit de weg dat soort druk, vooral na zo’n verschrikkelijke spel.

** Maar het beste willen altijd de bal, ongeacht de situatie **

Het is gewoon een kwestie van vertrouwen. Tot op hun kern, ze nog steeds geloven dat ze hebben wat er nodig is om het spel te winnen, ongeacht wat eerder gebeurd is.

Heeft u dat niveau van vertrouwen?

Hoe houden we een zelfverzekerde, samenhangende aanpak van de handel, ondanks de onvermijdelijkheid van de verliezen?

Het eerste wat elke goede ondernemer zal doen is een objectieve evaluatie van de situatie.

Neem een ​​stap terug en kijk naar de transacties die je hebt gemaakt en vraag jezelf af of ze voldoen aan uw handel plannen, en wat was de oorzaak van het probleem? Waren de september ups gebrek aan kwaliteit? Was je afgeleid door een de online invloed van buitenaf of een andere gebeurtenis in je leven? Was de markt niet bevorderlijk is voor de handel (dat wil zeggen een no-follow-through markt)? Of was het gewoon een kwestie van eenvoudige waarschijnlijkheid? Ja, soms is het gewoon een kwestie van kans.

Hoewel het gebeurt niet vaak, soms zelfs goede trades niet werken.

Helaas, na de meeste handelaren een paar op een rij hebben verloren, krijgen ze erg “gun-shy ‘en gaan nadenken over alle negatieve dingen die kunnen gebeuren als ze een andere handel vond. Op deze manier gaan we de vraag of onze handel plannen zijn ‘goed genoeg’ of dat we onszelf zijn goed genoeg om het te maken in deze die hier business.

Door dit punt, onze positieve geestelijke benadering is Shattered, gevuld met angst en doorzeefd met twijfel. Dus de volgende keer een grote handel blijkt vaak zullen we doorgeven aan de gelegenheid, verhoogd twee tot ons gevoel van verlies.

Een van de grote verschillen tussen de beginner tot ervaren handelaar en een succesvolle handelaar is de mogelijkheid om te herkennen wat er gebeurt, zonder dat onze emoties maken van de beslissingen voor ons.

Een professionele handelaar is een gedisciplineerde, objectieve persoon die zeer vertrouwen hebben in hun aanpak. Niet alleen heeft dit betrekking heeft op het nemen van handel, maar het heeft ook betrekking op het beheer van transacties.

Veel beginnende handelaren zal te snel te verkopen in angst dat de handel zal gaan tegen hen, maar ze zijn maar al te blij om hen te laten uit de handel te stoppen.

De nieuweling zal ten volle te profiteren van de verliezers, maar snijd de winnaars kort. De oorzaak van dit probleem is het vertrouwen, of het ontbreken daarvan. Voor een professionele handelaar, zijn / haar hoop op winst make overtreft Hun angst voor verlies, Overwegende dat met een beginnende ondernemer; Hun angst voor verlies maken overtreft hun hoop op winst.

De ervaren handelaar weet dat op de lange termijn, in de loop van een week, een maand niet Klik hier voor de producten van of een jaar, de kans zal werken in hun voordeel. Ik weet het, misschien verliezen ze drie op rij, of misschien hebben ze een handel die krijgt binnen 3 of 4 pitten